5x waarom GOODIEBOX
je blij gaat maken!

5x waarom GOODIEBOX
je blij gaat maken!

BESTEL JE BOX

1. De mooiste merken en unieke producten

We hebben een bevlogen team van beauty experts die elke GOODIEBOX inpakken. Deze ladies zorgen ervoor dat je de nieuwste producten en mooiste merken ontvangt.

Elke box heeft een thema waarop de producten afgestemd zijn. Verder kijken we ook naar het seizoen en zorgen we ervoor dat je niet elke maand dezelfde soort producten ontvangt. We zouden het zelf ook niet leuk vinden om elke maand een mascara te krijgen. ;-) In Denemarken werkt deze manier van boxen samenstellen heel erg goed, we krijgen zelfs een 9,9 op Trustpilot van onze members!

2. Elke maand weer een verrassing

Wat is er nou leuker dan een cadeautje uitpakken? Dat speciale moment, alleen voor jou! Daarom houden we elke maand de inhoud van de box geheim. De ultieme verrassing.

Maar we weten ook dat je soms een cadeau krijgt wat niet helemaal bij je past. Mocht dat gebeuren bij je GOODIEBOX, dan stuur je ‘m gewoon naar ons terug. Uiteraard krijg je dan je geld terug. Verder vinden we het heel belangrijk dat je weet dat je op elk moment op kunt zeggen, no strings attached.

3. Je eigen beauty profiel

Iedere vrouw is anders en heeft andere behoeften. Daarom kan jij je eigen beauty profiel in vullen. Wanneer we kans zien om de box te specialiseren, samen met een merk, hoeven we alleen nog maar even naar je profiel te kijken!

Komt het nou toch een keer voor dat de producten in een box echt niet bij je passen, dan mag je de box naar ons terugsturen. Je krijgt dan natuurlijk je geld terug.

BESTEL JE BOX

4. Geef je beauty routine een upgrade

Je GOODIEBOX zit elke maand vol met unieke producten, volgens de laatste trends. Ideaal toch? Zo kun jij merken en producten proberen die je altijd al eens aan je ‘stash’ toe wilde voegen óf waarvan je het bestaan niet eens afwist.

De perfecte upgrade van je bestaande beauty routine.

5. Producten die je écht goed kunt testen

Als geen ander weten we dat het uitproberen van beauty- en verzorgingsproducten tijd nodig heeft. Wij wachten ook nog steeds op die wondermiddeltjes die ‘overnight’ resultaten laten zien.

Daarom verwennen wij je voornamelijk met full size producten zodat je ze écht kunt testen. Je GOODIEBOX bevat altijd 5 - 7 producten met een minimale waarde van 65 euro zodat jij echt waar voor je geld krijgt.

BESTEL JE BOX
  Loading...

Even geduld...