LET’S UNBOX 4Elements

Element: Aarde

#4elements

Hey Stier, Maagd en Steenbok! Jullie hebben van ons de GOODIEBOX gekregen die bij het element Aarde hoort. Volgens de oude Grieken zit jouw persoonlijkheid vol loyaliteit, sta je met beide benen op de grond en ben je een aanpakker. Zijn dit eigenschappen waar jij je in herkent?

Ook Vuur, Water en Lucht komen terug in je box. Iedereen bestaat tenslotte uit alle elementen in een unieke samenstelling. Dat maakt jou wie je bent!

Je bevindt je overigens in goed gezelschap, power women Adele, Cameron Diaz en Michelle Obama zijn ook echte aardetypes.

Happy exploring!
6 prachtige producten
Waarde €68
MESAUDA MILANO

Shine Flex Gel
Effect Woodland

Deze aardse kleur staat iedereen én geeft je een sophisticated look die past bij jouw element. De nagellak van Mesauda is van zichzelf al lekker longlasting. Maar voor een nog langer, prachtig effect: gebruik een base- en een topcoat. Show those nails!

Image
Image
unani

Micellar Water

Micellen zijn moleculen die vuil en vet inkapselen, waardoor jouw huid echt goed gereinigd wordt. Het Micellar Water van Unani heeft een rijke textuur die je huid niet uitdroogt. Of je nou vuur, water, lucht of aarde als element hebt, een gehydrateerde, schone huid misstaat niemand!

Image
Image
LASplash

Hydro Liquid
Eyeshadow Opulent

Een oogopslag die jouw nieuwsgierige persoonlijkheid highlight? Dat is deze LASplash Hydro liquid eyeshadow in de kleur Opulent. Na het aanbrengen moet je dit product heel even de tijd geven om te drogen, maar daarna laat ‘ie de hele dag (en nacht) je ogen schitteren.

Image
Image
Manna Kadar

Blossom Floral
Compact

Of je nou behoefte hebt aan een blush, highlighter of oogschaduw, Manna Kadar geeft je all-in-one met deze Blossom floral compact. Een praktisch product, meer heb jij natuurlijk niet nodig!

Image
Image
Inca Oil

Filler Mask

Prachtige, natuurlijke lokken? Dat gaat zeker lukken met dit masker wat je haar intense verzorging en volume geeft. Breng het na een wasbeurt aan in de uiteinden en kam het door met een grove kam. Zo wordt het masker goed verdeeld en kan de olie uit de Amazone je haar voeden en herstellen.

Image
Image
Evolve

Satin Leg Gloss

Het is nog lang geen herfst en dus vaak genoeg blote-benen-weer! Met de Satin Leg Gloss geef jij je benen een subtiele gouden shimmer. Aardetypes zijn gek op nuttige producten. Dus het feit dat deze gloss naast mooi ook nog eens hydraterend is zal je ook blij maken.

Image
Image
  Loading...

Even geduld...