#BATW
5x full size
producten

Beauty Around The World

Onze wereld zit vol met prachtige ingrediënten en verborgen beauty tips. Op elk continent vind je talloze secrets.

Wij hebben ons best gedaan om deze mysteries voor jou te onthullen, sharing is caring toch? Om te beginnen hebben we uit alle windstreken heerlijke producten voor je verzameld. Hopelijk neemt deze GOODIEBOX jou mee op reis, door verre landen en culturen om je te verrassen en verblijden.

Happy exploring!

Image
Image
Dr. Botanicals

Moroccan Rose
Superfood Facial Oil

Olie op je gezicht smeren? Veel dames zijn hier nog wat huiverig voor, zeker als ze al een wat vettere huid hebben. Beauty geheim onthuld: olie brengt juist je talgproductie in balans! Wat resulteert in een huid die niet overmatig talg aanmaakt en er dus niet vetter uitziet dan je zelf wilt. Zeker amandel olie doet wonderen, welke je in deze heerlijk lichtgewicht Superfood Facial Oil vindt.

Image
Image
WES SURF

Tanning Lotion Spray - SPF 30

Het is natuurlijk geen geheim meer dat als het om huidverzorging gaat, er niets belangrijker is dan jezelf te beschermen tegen de zon. Waar ter wereld je ook bent. Maar wist je dat je jouw SPF product ook voor verkoeling kunt gebruiken? Beauty geheim onthuld: bewaar je tanning spray in de koelkast of koelbox voor wat welkome verfrissing tijdens het zonnebaden.

Image
Image
MASQUE ME UP

Bubbeling Sheet Mask

Heb jij ooit overwogen om bamboe houtskool op je gezicht te doen? In China vonden ze dat, eeuwen geleden al een goed idee. Beauty geheim onthuld: bamboe houtskool zuigt onzuiverheden op en is dus een perfect ingrediënt voor huidverzorgingsproducten. Zoals dit sheet mask. Dankzij de bubbels, worden je dode huidcellen ook nog eens verwijderd. Zeg maar “yes!” tegen een schone, zachte huid.

Image
Image
EMITÉ MAKEUP

Active Eye Light

We horen vaak dat het onmogelijk is om een juiste kleur te vinden voor een concealer of corrector. Beauty geheim onthuld: juist een veel lichter, verhelderend product verbergt bij elke huidskleur donkere kringen en geeft je een frisse blik. In deze Active Eye Light van Emité (uit Zweden) zit ook nog het actieve ingrediënt Millesis, wat huidveroudering tegen gaat. Altijd fijn! Breng na deze corrector je favoriete foundation aan en voila: een egale look, wat je huidskleur ook is.

Image
Image
NAOBAY

Orange Juice Foot Cream

We zetten per dag 8.000 tot 10.000 stappen. Dat betekent dat we in ons leven maar liefst vier keer onze planeet rond lopen! Beauty geheim onthuld: als jij de wereld aan je voeten wilt hebben is het belangrijk ze te verzorgen met een crème speciaal voor voeten, zoals deze van Naobay. Die heeft een zwaardere textuur dan normale bodylotion, wat nodig is om door te dringen in de dikkere huid onder je voeten. Extra tip: wikkel je voeten na het insmeren direct in met huishoudfolie, dan trekt de crème nóg beter in.

Image
Image
  Loading...

Even geduld...