Dutch Beauty Award

De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland dat wordt georganiseerd door de Vereniging Experts of Beauty.

Klinkt leuk, maar hoe werkt dit?

Gaan we je vertellen! De Dutch Beauty Award is een jaarlijkse prijsuitreiking vanuit een professionele jury die de mooiste beautyproducten- en merken van nu een prijs toekennen in 25 verschillende categorieën. Een beetje zoals de Golden Globes, maar dan voor beautyproducten.

De samenwerking met Goodiebox

Dit jaar is Goodiebox onderdeel van de Dutch Beauty Award met een speciale categorie Goodiebox Award. Hierbij wordt het winnende product niet bepaald door een jury, maar door jou als member.

Wij zijn echt apetrots dat jij voor het eerst onderdeel bent van de publieksprijs: namelijk welk product uit deze box het verdient om in de categorie Goodiebox Award een prijs mee naar huis te nemen.

Je kunt de Goodiebox aanschaffen op Goodiebox.nl en aan jou de taak om in alle yourselfishness te genieten van de producten, ze naast elkaar te leggen, te testen en te kiezen welke jouw persoonlijke favoriet is. Als je dat eenmaal weet, kun je je stem t/m 1 april uitbrengen via www.goodiebox.nl/dba2020.

De Dutch Beauty Awards Show

De feestelijke uitreiking van de Dutch Beauty Award zal plaatsvinden in Amsterdam op maandag 20. april 2020. Hou die avond onze social media goed in de gaten om te kijken of jouw persoonlijk favoriete product de Goodiebox Award binnengesleept heeft.

Succes met stemmen!

  Loading...

Even geduld...