VERTROETEL JEZELF
MET GOODIEBOX

ZO SIMPEL IS HET

1. MELD JE AAN

GOODIEBOX is al geliefd bij duizenden Deense vrouwen. Als het om make-up, huid- en haarverzorging gaat, ontvangen zij allemaal de beste producten. Zonder er een fortuin aan uit te geven.

Dat wil ik ook!

2. ONTVANG JE GOODIEBOX

Jou verrassen... dat is wat we het liefste doen! Een GOODIEBOX is altijd een cadeautje aan jezelf met een gigantische strik er omheen. Unwrap en get ready for the big WOW!

Surprise me!

3. ENJOY & DEEL!

De GOODIEBOX zit vol met onze favoriete beauty treats, elke maand weer. Probeer nieuwe merken, geniet van heerlijke producten en deel je geluksmomenten met je vriendinnen én met ons!

Bestel je box

UNBOX HAPPINESS

UNBOX HAPPINESS

Jou blij maken, daar draait het bij team GOODIEBOX om. Putting that smile upon your beautiful face.

Aarzel dus nooit om ons te bellen voor een vraag, opmerking, shout out of kritische noot. We willen alles weten. We hopen je natuurlijk ook terug te zien op onze socials! Gebruik #GoodieboxNL of tag ons @GOODIEBOXNL in je posts. See you there!

BEAUTY AT ITS BEST

Elke maand stelt ons team van beautylovers met veel liefde een GOODIEBOX voor je samen. Wij laten je kennis maken met de laatste trends, de hotste merken en producten met een hoog 'love it' gehalte. Zo weet jij zeker dat je iedere maand opnieuw kunt genieten van beauty at its best.

VERTEL ME MEER

SURPRISE!

Hoe leuk is het om elke maand weer een cadeautje te krijgen? Om in spanning te zitten tot de postbode komt.

Wij gaan altijd voor het WOW-effect. Om jou elke maand weer te kunnen verrassen, blijft de inhoud van de box geheim. De GOODIEBOX is jouw maandelijkse surprise moment.

VERRAS ME

JOUW PERSOONLIJKE BEAUTY-PROFIEL

Ons team van beauty lovers en experts stelt altijd de beste GOODIEBOX voor jou samen. We gaan je blij maken, beloofd!

We pakken je box in aan de hand van je persoonlijke beauty profiel. Dit kun je bijhouden vanaf de eerste box die je bestelt.

BESTEL JE BOX
  Loading...

Even geduld...

We houden je op de hoogte
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF