banner banner

Zo werkt het

De meest gestelde vragen
voor je op een rijtje in 1, 2, 3.
Hoe makkelijk is dat!

1

Wat betekent dat
momentje voor jezelf

Wij geloven dat me-time belangrijk is. Beter gezegd: dat we het allemaal nodig hebben. En wij helpen je graag een handje. Kijk hier hoe onze members het ervaren.

WORD MEMBER

2Hoe dan?

Een box vol beauty t.w.v. €65 voor slechts 19,95.
Hoe dan? Goede vraag! Dit is ons geheime recept.

+€65
De waarde van de box

Gegarandeerd min. €65
aan beauty.

19,95
Prijs per maand

Gratis bezorgd.
Elk moment opzegbaar.

WORD MEMBER
Alt Text!
+€65,-
De waarde van de box

Gegarandeerd min. €65 aan beauty.

19,95
Prijs per maand

Gratis bezorgd. Elk moment opzegbaar.

WORD MEMBER
 • Dancing In The Rain

  Dancing In The RainKeep It Fresh
 
 • Keep It Fresh

  Keep It FreshKeep It Fresh
 
 • Poweredby

  Keep It FreshKeep It Fresh
 
 • Back to the roots

  Keep It FreshKeep It Fresh
 

merken uit onze vorige boxen

@blondie.1978

Bestel vandaag
en ontvang deze box

Voor jou €19,95 met een totale waarde van €107

Word member Altijd opzegbaar
Word member Altijd opzegbaar

Iemand nog vragen?

Dat kan. Hier vind je alvast wat antwoorden.

 • Ja maar….is het echt €19,95? Pinky promise?

  Yes! Met de hand op ons hart. Niets extra, noppes nada! En in die 19,95 per maand zitten zelfs de verzendkosten, helemaal tot aan je voordeur. Op datzelfde moment garanderen we ook nog eens een minimale waarde van €65 aan beautyproducten in elke box. Winning!
 • Dus als ik het goed begrijp: beauty ter waarde van 65 euro voor maar 19,95 inclusief verzendkosten. Hoe is het mogelijk?

  Dat is een hele goede vraag en om eerlijk te zijn dachten sommige mensen bij de start van Goodiebox ook dat we niet helemaal goed bij ons hoofd waren :-) Eigenlijk was dat best een compliment, misschien op een wat rare manier gegeven, maar ach, dat nemen we even voor lief. Wat ons er zo blij aan maakte is dat we klinken als: té mooi om waar te zijn :-)

  We zijn namelijk helemaal niet té mooi om waar te zijn, we staan juist met onze beide voeten op de grond. De waarheid is dat Goodiebox alleen mogelijk gemaakt wordt door de slimme nieuwe ontdekking die we ook wel kennen als 'het internet'. Dit is geweldig want het maakt het voor ons als kleine bedrijven mogelijk om de echte mensen, zoals jij, te bereiken zonder te hoeven investeren in dure agentschappen, chique winkels op dure locaties of bekende modellen (die in een minuut meer kosten dan de meeste mensen in een jaar verdienen). Als je al die kosten er tussenuit knipt, kunnen we de echte mensen blij maken met een goede deal. Dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen :-)
 • Wat zit er in de box?

  Je maandelijkse box van me-time en happiness bestaat uit 5-7 beautyproducten. En soms zelfs meer. Bekijk hierboven wat er in de vorige edities zat :-) Zoals je kunt zien krijg je alleen het allerbeste, dus geen kleine samples, alleen travel size en full size. Maar het allerbelangrijkst, we bieden je een gegarandeerd moment van happiness. Als je om welke reden dan ook niet blij bent met je box, stuur hem terug en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Bij Goodiebox draait alles om jou happy maken. Dat is echt het enige dat telt :-)
 • Wanneer ontvang ik mijn eerste Goodiebox?

  Als je net zo bent als wij, dan hou je ook niet van wachten. Laten we eerlijk zijn, niemand houdt toch van wachten? (Tenzij je wacht tot iemand anders de afwasmachine heeft uitgeruimd, dan is het helemaal prima. ;-) ). Daarom gaan we, wanneer je je inschrijft, meteen aan de slag om de superknappe en super happy box van de afbeelding hierboven naar je toe te sturen. Dus de stappen zijn als volgt: Je schrijft je in. Wij zenden je een hele grote dankjewel en gaan meteen voor je aan de slag! We sturen een update naar onze behulpzame helden bij het warenhuis om DHL te bellen met de vraag of zij jouw box in rapido tempo op willen komen halen. Dat betekent dat je, in de meeste gevallen, je box binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt. Weekenden zijn een beetje speciaal omdat de postbode dan niet langs kan komen, dus in dat geval kan het een dagje langer duren.
 • Kan ik mijn membership elk moment opzeggen?

  Ja, je kunt elk moment stoppen. Geen kleine lettertjes of verborgen trucjes. Het breekt wel echt ons hart, want wij zijn op missie om jou elke maand blij te maken, maar we respecteren je wens en zullen moeten leren leven met een gebroken hart ;-) Bij Goodiebox draait alles om jou, dus als je je membership wilt annuleren dan helpen we daar graag mee! Het enige wat je hoeft te doen is je abonnement pauzeren of stopzetten via www.goodiebox.nl/comebacksoon.
 • Oké, maar ben ik nog gebonden aan het membership wanneer ik opzeg?

  We houden niet van moeilijk doen. Het membership is 24/7 opzegbaar, super easy via www.goodiebox.nl/comebacksoon. Je bent op geen enkele manier aan ons verbonden als je ervoor kiest om te stoppen :-) We hebben die 4,9 uit 5 op Trustpilot alleen maar verdiend door goed te luisteren naar onze fantastische members en we begrijpen wat jou happy maakt. We werken er dag en nacht aan om dat waar te maken. Zo simpel is het.
 • Waarom is ontstressen en opladen zo belangrijk?

  Dankje voor het vragen. Dat is een goede en belangrijke vraag. We stellen ons voor dat je echt goed bent in het uitvoeren van al je dagelijkse taken, om alle eindjes telkens weer aan elkaar te knopen, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Elke dag weer. En dat is geweldig. We proberen hetzelfde te doen en begrijpen het daarom ook zo goed. We hebben ook geleerd dat het, om alles in stand te houden, belangrijk is jezelf de tijd te geven om op te laden, te ontstressen, jezelf een mentale high-five te geven voor al je goede inspanningen en het werk dat je doet - elke dag weer. Met andere woorden - om jezelf die welverdiende happy momenten te geven en te gunnen :)
 • Klinkt goed, maar ik ben nog steeds een beetje sceptisch.

  Je bent Nederlands. Net als wij. Maar denk hier eens over na: er is ons geleerd om anderen te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Maar behandel je jezelf echt zoals je anderen behandelt? Of ben je zoals wij zijn en behandel je anderen beter dan dat je jezelf behandelt? Vergeet je jezelf ook constant, ligt je prioriteit meestal buiten jezelf en vertel je jezelf dat je geen waardering, tijd, oplaadmomenten of de-stress momenten nodig hebt? Goodiebox is er om dat te veranderen. Eén gelukkig moment per keer om mee te beginnen. Want hoe kun je alle dingen doen die je elke dag weer moet doen - zonder af en toe stil te staan voor wat brandstof?
 • Oke. Ik heb het begrepen. Maar wat als ik geen beauty prinses ben?

  Goed nieuws. Goodiebox is voor iedereen. Om je de waarheid te vertellen, zien we onszelf lang niet allemaal als beauty personen. We vinden happy momenten veel belangrijker. Maar we houden wel van schoonheidsproducten omdat ze het fantastische vermogen hebben om ons te laten glimlachen en het beste uit onszelf te halen.
  Loading...

Even geduld...