LET’S UNBOX 4Elements

Element: Lucht

#4elements

Hey Tweelingen, Weegschaal en Waterman! Jullie hebben van ons de GOODIEBOX gekregen die bij het element Lucht hoort. Volgens de oude Grieken zit jouw persoonlijkheid vol optimisme, kan je geweldig communiceren en heb je een vrije geest. Zijn dit eigenschappen waar jij je in herkent?

Ook Vuur, Water en Aarde komen terug in je box. Iedereen bestaat tenslotte uit alle elementen in een unieke samenstelling. Dat maakt jou wie je bent!

Je bevindt je overigens in goed gezelschap, power women Angelina Jolie, Serena Williams en Oprah Winfrey zijn ook echte luchttypes.

Happy exploring!
6 prachtige producten
Waarde €68
MESAUDA MILANO

Shine Flex Gel
Effect Amethyst

Deze inspirerende paarse kleur staat iedereen én geeft je een interessante look die past bij het lucht element. De nagellak van Mesauda is van zichzelf al lekker longlasting. Maar voor een nog langer, prachtig effect: gebruik een base- en een topcoat. Show those nails!

unani

Micellar Water

Micellen zijn moleculen die vuil en vet inkapselen, waardoor jouw huid echt goed gereinigd wordt. Het Micellar Water van Unani heeft een rijke textuur die je huid niet uitdroogt. Of je nou vuur, water, lucht of aarde als element hebt, een gehydrateerde, schone huid misstaat niemand!

LASplash

Hydro Liquid
Eyeshadow Mod

Een oogopslag die jouw luchtige persoonlijkheid highlight? Dat is deze LASplash Hydro liquid eyeshadow in de kleur Mod. Na het aanbrengen moet je dit product heel even de tijd geven om te drogen, maar daarna laat ‘ie de hele dag (en nacht) je ogen schitteren.

Manna Kadar

Blossom Floral
Compact

Of je nou behoefte hebt aan een blush, highlighter of oogschaduw, Manna Kadar geeft je all-in-one met deze Blossom floral compact. Geef jezelf een vrolijke blos door wat extra roze op de appeltjes van de wangen aan te brengen.

Inca Oil

Filler Mask

Prachtige, natuurlijke lokken? Dat gaat zeker lukken met dit masker wat je haar intense verzorging en volume geeft. Breng het na een wasbeurt aan in de uiteinden en kam het door met een grove kam. Zo wordt het masker goed verdeeld en kan de olie uit de Amazone je haar voeden en herstellen.

Evolve

Satin Leg Gloss

Het is nog lang geen herfst en dus vaak genoeg blote-benen-weer! Met de Satin Leg Gloss geef jij je benen een subtiele gouden shimmer. Luchttypes zijn gek op slimme producten. Dus het feit dat deze gloss naast mooi ook nog eens hydraterend is zal je ook blij maken.

  Loading...

Even geduld...