MEET team goodiebox

Bij Goodiebox vinden we dat elke vrouw het verdient om met regelmaat in de watten gelegd te worden. Een moment voor jezelf, om te vieren wie je bent. De ultieme zelfverwennerij.

We begrijpen heel goed dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is.
That’s where we come in.

Je krijgt van ons elke maand een geweldige Goodiebox, met liefde en aandacht ingepakt door onze beauty experts. Gevuld met unieke producten die jou helpen om even te relaxen en om de mooiste versie van jezelf aan de wereld te laten zien. We geven je tips, inspiratie en staan altijd voor je klaar. Of je nou een beauty vraag hebt of gewoon even wilt bijkletsen.
We zijn je beste vriendin, je grote zus én je beauty adviseur. ;-)

We zijn 6 jaar geleden gestart in Kopenhagen. Met een kantoor vol beauty lovers maken we daar elke maand duizenden Deense vrouwen blij. Nu zijn we met deze missie ook in Nederland. Ben je benieuwd naar ons in real life? De deur van ons Amsterdamse kantoor staat altijd voor je open, kom gezellig langs!

 • MIEKE

  GENERAL MANAGER GOODIEBOX NL

  Noem een fun-fact over jezelf:
  Ik kan me de hele dag vermaken met het sturen van GIF-jes naar collega’s. Wie wordt daar nou niet vrolijk van?

  Favoriete product:
  Ik zou een Tell-Sell reclame kunnen maken voor de Aurelia Probiotic Skincare - Miracle Cleaner. Ik had stiekem altijd een hekel aan het schoonmaken van mijn gezicht, maar met dit product is het letterlijk in een keer van je gezicht. What more do I need to say?

 • JILL

  CONTENT & PR MANAGER

  Noem een fun-fact over jezelf:
  Ik ben echt een ontzettende angsthaas. Zenuwen, buikpijn, alles. Niet heel handig als je bedenkt dat ik nogal een adrenaline junkie ben en het liefst uit vliegtuigen spring (met parachute natuurlijk), bungeejump, kitesurf of duik met grote zeewezens. ;-)

  Favoriete product:
  Aaaah, moet ik echt kiezen? Allright, dan ga ik voor het Invisible Pores Night Detox serum van Figs&Rouge. Ik heb een gevoelige huid met af en toe onzuiverheden, er zijn weinig producten die daar goed op afgestemd zijn. Dit serum is de perfecte aanvulling op mijn nacht beauty routine!

 • ROMY

  HAPPINESS HERO

  Noem een fun-fact over jezelf:
  Als afgestudeerd Film en TV wetenschapper, volg ik extreem veel televisieseries (nerd alert!). En ik houd alles bij. Zo heb ik Friends al 10 keer van begin tot eind gezien, 100 series verslonden, en in totaal zo’n 210.000 minuten aan unieke afleveringen bekeken!

  Favoriete product:
  Oh, de producten zijn allemaal mijn lievelings, maar ik wil toch graag even een shoutout doen naar de box zelf! Dit kleine doosje is zo handig. Stapel ze op en zet ze vast met een stukje tape of een punaise, et voilà!

 • BABETTE

  HAPPINESS HERO

  Noem een fun-fact over jezelf:
  Ik kan van alles op mijn hoofd balanceren. Zo stond ik eens in een bar met een dienblad met 6 volle glazen op mijn hoofd, piece of cake!

  Favoriete product:
  De Creme to Powder Blush van Sleek Make-up! Deze blush is super simpel om aan te brengen. Omdat het een creme is kan je het gewoon met je vingers doen. Eenmaal op de gezicht ziet het eruit als een poeder. Zo kan ik elke dag met de perfecte blos naar buiten!

 • Minu

  PARTNERSHIP DEVELOPMENT MANAGER

  Waar ter wereld zou jij graag gaan wandelen en waarom?
  Er zijn er te veel om uit te kiezen, maar op dit moment zou ik graag een wandeling in IJsland willen maken, gevolgd door een duik in de Blue Lagoon, omdat ik het gewoon een van de mooiste plekken ter wereld vind.

  Heb je ooit iets moedigs/dappers gedaan?
  Het moment toen ik naar Denemarken ging verhuizen. Waar ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van heb gehad:)

 • LINE

  PRODUCT MANAGER

  Wat horen je vrienden je vaak zeggen?
  Awesome!

  Noem een fun-fact over jezelf:
  Ik zeg het niet graag, maar ik heb een zwak voor slechte reality series. Ik heb bijvoorbeeld alle seizoenen van de 'real housewives' gezien en er zijn er echt (echt!) veel.

 • ELISABETH

  HEAD OF DESIGN

  Noem een fun-fact over jezelf:
  Ik ben groot foodblogger fan en ik droom ervan om er een te worden. Als ik dan ook nog eens alles mag proeven... JAM JAM JAM!

  Favoriete product:
  CAKE! Oh, je bedoelt GB product? ;-) Ole Henriksen Sauna scrub! Je stapt de douche uit en je denkt dat je naar de sauna bent geweest. #bestfeeling!

 • RASMUS

  CEO & CO-FOUNDER

  Waarom ben je Goodiebox begonnen?
  Vanaf het begin zijn we fanatiek bezig geweest met het creëren van de beste ervaringen tegen de beste prijzen. En altijd de voorkeur voor verwennerij van ons lid te zijn. Op deze manier bestond dit nog niet in de schoonheidsindustrie ;-)

  Noem een fun-fact over jezelf:
  Ik ben al 10 jaar vegetariër, maar soms eet ik hamburgers in een steegje met mijn 3 zonen. Don't tell my wife :)

 • NIKOLAJ

  CO-FOUNDER

  Noem een fun-fact over jezelf:
  Ik heb er twee, mag dat ook? Zo heb ik tot mijn 15e alleen maar leverpastei gegeten. En mijn moeder heeft me altijd Frederik genoemd, terwijl ik gewoon Nikolaj heet. Beetje strange he mam?!

  Favoriete product:
  Goodiebox natuurlijk! Elke keer als ik weer een box mee naar huis breng, wordt mijn vrouw nóg gekker op me! Wat wil een man nog meer? ;-)

  Loading...

Even geduld...