Wij belonen je met
extra goodies

Deel jouw unieke uitnodiging en help deze fantastische vrouwen om member te worden. Als ultieme geluk verspreider krijg jij van ons leuke Goodies voor iedereen die via jou member wordt bij Goodiebox.

Liever via een ander platform? Vertel het ons!

Hoe werkt het?

Voor elke powervrouw die zich aanmeldt bij Goodiebox via jouw unieke link, kom jij dichterbij het behalen van je happiness mijlpaal.

Voor elke nieuwe ‘mijlpaal’ die jij hebt bereikt krijg je nieuwe Goodies. Hoe langer jij de weg naar happiness bewandelt, hoe meer Goodies je ontvangt! Hieronder zie je welke beloningen je kunt verwachten en hoeveel vrouwen jij zou moeten helpen met aanmelden om ervoor te zorgen dat we jou kunnen overladen met Goodies.

2

GOODIEBOX Hand care kit

4

MARC JACOBS Daisy Eau So Fresh

6

COMME DEUX Complete beauty kit

10

GOODIEBOX Makeup & brush kit

20

GOODIEBOX 1 jaar gratis

2

GOODIEBOX Hand care kit

4

MARC JACOBS Daisy Eau So Fresh

6

COMME DEUX Complete beauty kit

10

GOODIEBOX Makeup & brush kit

20

GOODIEBOX 1 jaar gratis

VERSTUUR JE UITNODIGINGEN
?= Happy GB-friends

Dit zijn de cadeaus

Goodiebox
Hand Care Kit
2 friends
Marc jacobs
Daisy Eau So Fresh
4 friends
Comme deux
Complete Beauty Kit
6 friends
Goodiebox
Makeup & Brush Kit
10 friends
Goodiebox
Een Jaar Gratis Membership
20 friends

Happiness countdown

De Goodiebox WEG NAAR HAPPINESS van deze maand duurt maar tot 31/03/2019, dus wees er snel bij en maak zoveel mogelijk prachtige vrouwen blij!

dagen
:
uren
:
minuten
:
seconden

Algemene Voorwaarden

De GOODIEBOX WEG NAAR HAPPINESS is een doorlopend refer-a-friend programma wat jou de kans geeft om extra Goodies te ontvangen wanneer je vrienden zich inschrijven bij Goodiebox

Elke keer wanneer een vriendin zich inschrijft bij Goodiebox zet jij een volgende stap in het programma. Je ontvangt extra Goodies wanneer je een specifieke mijlpaal behaalt hebt.

Elke maand is er een happiness countdown, welke aangeeft wanneer de huidige competitie (inclusief bijbehorende prijzen) afloopt en een nieuwe competitie begint. Het is daarom belangrijk dat, als jij je oog hebt laten vallen op een bepaalde prijs, je de bijbehorende mijlpaal voor het einde van de countdown behaald hebt. Alleen vrouwen die uitgenodigd zijn en zich ingeschreven hebben binnen dit tijdvak helpen je met het behalen van de mijlpalen.

Voor elke behaalde mijlpaal, ontvang je de bijbehorende prijs. Je krijgt van ons een e-mail elke keer als je een mijlpaal behaald hebt. Aan het einde van de maandelijkse competitieperiode verstuurd Goodiebox de prijzen.

Elke maand, wanneer de countdown opnieuw start, kunnen er kleine wijzigingen zijn in de prijzen en in hoeveel vrienden zich moeten inschrijven om een bepaalde mijlpaal te halen. De prijzen staan dus niet vast voor alle maanden.

Heb je in het verleden al de Goodiebox vreugde gedeeld met anderen? Deze Goodiepoints kun je gewoon blijven gebruiken, maar worden niet meegenomen tijdens de weg naar happiness. Deze punten blijven behouden onder het kopje ‘productbeoordeling’ in je profiel en kun je gebruiken om te sparen voor een gratis Goodiebox.

De Algemene Voorwaarden van Goodiebox zijn van toepassing.

Happy sharing en heel veel geluk op de
GOODIEBOX WEG NAAR HAPPINESS

  Loading...

Even geduld...