How to: 3 ways to brow

3_way_brow

How to: Style eyebrows

Vind jij het soms moeilijk om je wenkbrauwen aan te zetten, te highlighten en te liften? Of je nu lichte of donkere, dunne of volle wenkbrauwen hebt, accentueer ze. Samen met onze onze make-up artist Jannie Klasén laten we je zien hoe je op drie verschillende manieren een brow-wow creëert!

Natuurlijke zachte wenkbrauwen
Als je net als Nanna lichte wenkbrauwen hebt, dan is het een goed idee om een oogschaduw te gebruiken bij het invullen van je brows. Hiervoor kun je een perfecte bruin tint gebruiken die qua textuur die niet te hard is, maar ook niet te zacht.

De volle, perfecte wenkbrauwen
De wenkbrauwen van Romy zijn vol. Om haar wenkbrauwen te accentueren wordt een brow styling pen gebruikt. Haar wenkbrauwen worden hiermee nog meer gedefinieerd en het accentueert de vorm. Een goede tip: probeer voor een zachte uitdrukking je wenkbrauwen aan de bovenkant zo rond mogelijk af te werken.

Gedefinieerde en gehighlighte wenkbrauwen
Voor de wenkbrauwen van Sylvia is een donkerbruine gel gebruikt die naast een kleurtje, ook de haren van haar brows op zijn plek houden. Tip: om je wenkbrauwen te liften maak je je look af door met een lichte oogschaduw een highlighter aan te brengen op het bot van je wenkbrauw.

We hopen dat je na het lezen van deze blog helemaal brow-ready bent en bovenal geïnspireerd. Mocht je nog meer prangende vragen hebben, vergeet dan niet dat we er altijd voor je zijn! Mail je vragen en beauty dilemma’s door aan ons Team Happiness, hello@goodiebox.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *