How to: Banana Powder

270219_NL_HowTo_BananaBlog_Social_Blog_PortraitInStudio_01

Banana powder is ongetwijfeld het zwarte schaap van de beauty industrie. Onterecht, want hoewel niet veel mensen bekend zijn met het product (tenzij je een toegewijde volger bent van de Kardashians), is banana powder het wondermiddel voor het bereiken van een glowy, long-lasting basis.

De banana powder van Bellapierre uit de Powered By Goodiebox is een geel getinte, matterende poeder die vrijwel transparant is bij het aanbrengen. Daarom is dit product geschikt is voor elk huidtype en een perfecte basis om roodheid tegen te gaan en je huid te egaliseren. Je kunt het ook gebruiken als setting powder om je make-up look af te maken en te zorgen dat alles mooi op z’n plek blijft.

De lijst met make-up perfectionerende voordelen van banana powder is eindeloos. Om je op weg te helpen geven we je vier verschillende manieren om dit wonder poedertje in jouw make-up routine te integreren.

 

270219_NL_HowTo_BananaBlog_Social_Blog_PortraitInStudio_03

 

 

Als setting powder
Banana powder kan over je concealer worden aangebracht om creasing te voorkomen. Breng het over je make-up aan om alles perfect op z’n plek te houden. Gebruik een grote Kabuki kwast om je hele gezicht te voorzien van een laagje banana magic en je bent verzekerd van een stralende finish! By the way, dit poeder is ook perfect als je last hebt van een vette huid.

 

 

 

 

270219_NL_HowTo_BananaBlog_Social_Blog_PortraitInStudio_02

 

 

 

Voor het highlighten van je jukbeenderen
Door de kleurtoon is banana powder heel geschikt om te gebruiken als highlighter. Dus als je nog niet helemaal overtuigd bent om het over je gehele gezicht te gebruiken, breng het dan simpelweg alleen aan op je jukbeenderen met behulp van Beauty Spons of een Fan Brush.

 

 

 

270219_NL_HowTo_BananaBlog_Social_Blog_PortraitInStudio_04

 

 

 

Als oogschaduw basis
Als je net als wij een groot fan bent van oogschaduw, is de Bellapierre Banana powder ook de perfecte basis voor onder je oogschaduw. Heb je last van vette oogleden? Breng dan een beetje concealer aan en vervolgens deze powder. Dat helpt niet alleen om de olie op te nemen, het zorgt meteen voor een frisse blik.

 

 

 

270219_NL_HowTo_BananaBlog_Social_Blog_PortraitInStudio_06

 

Baking
Poeder heeft een enorme comeback gemaakt dankzij de fascinatie van de YouTube beauty community voor de bake make-up trend, waar je met verschillende lagen werkt. De truc is om een romige concealer na je foundation op te brengen. Dep het over je hele T-zone, onder je ogen en langs je kaak – eigenlijk alle delen van het gezicht die je graag wilt oplichten. Breng vervolgens je Bellapierre banana powder aan op de plekken waar je de concealer hebt aangebracht. Laat het 5-10 minuten op je gezicht rusten om de foundation en het poeder de tijd te geven de overtollige vettigheid op te nemen met behulp van de warmte van je huid. Veeg het poeder er vervolgens af met een Fan Brush. Het resultaat? Een stralende, gehighlighte en flawless huid.

 

 

We hopen dat je na het lezen van deze blog geïnspireerd bent en helemaal ready om zelf aan de slag te gaan met jouw banana powder. Mocht je nog meer prangende vragen hebben, vergeet dan niet dat we er altijd voor je zijn! Mail je vragen en beauty dilemma’s door aan ons Team Happiness, hello@goodiebox.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *