Powered By Mieke Jansen – PART 2

pbMieke2

Ze is 26, staat aan het hoofd van Goodiebox NL en weet als geen ander wat power betekent. Mieke Jansen aan het woord in deel twee waarin ze alles deelt over haar beauty routine.

Naam: Mieke Jansen
Geboortedatum: 26-03-1992
Geboorteplaats: Vorden
Woont in: Amsterdam
Opleiding: Communicatiemanagement, Utrecht
Baan: Country Manager voor Goodiebox Nederland
Favoriete vakantieland: Guatemala
Favoriete boek: “Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen” van Allan en Barbara Pease.
Favoriete Podcast: Zit ik nog niet in, maar alle adviezen zijn welkom. Ik luister wel boeken via Storytel, telt dat ook?

Wat vind je van beauty?
Dit is heel leuk en ook wel grappig! Want als je mijn vriendinnen twee jaar geleden zou vragen wat ik van beauty vond, zouden ze zeggen dat ik er niet veel mee had. Ik kan nog steeds prima zonder make-up de deur uitgaan, maar ik ben door Goodiebox beauty steeds meer gaan waarderen. In mijn allereerste box zat een contouring kit waar ik in het begin niet van begreep hoe ik dat moest gebruiken. Ik ben steeds meer geïnteresseerd geraakt in hoe het allemaal werkt en dat heeft ook echt effect op mijn routine.

Zo begrijp ik die contouring nu wel en komt deze geregeld voor een afspraak mijn tas uit. Je verzorgen en goed voor de dag komen kan je zo’n extra empowered gevoel geven. Daarnaast ben ik de momentjes voor jezelf echt meer gaan waarderen.

Is je beauty routine veranderd sinds je hier werkt?
Ja, ik heb nu twee beautycases, haha. Ik heb er altijd één bij me.

IMG_8355

Heb je een vast routine?
De ochtend en de avond zijn natuurlijk wel verschillend.
In de ochtend kom ik er altijd achter dat mijn make-up nog niet goed genoeg verwijderd was, haha. Dan denk ik telkens weer: vanavond doe ik dat beter. Ik spring in de ochtend onder de douche en doe serum op. Op zaterdag of zondag gebruik ik altijd een haarmasker.
Qua make-up gebruik ik sinds de Keep it Fresh Goodiebox altijd de cc-cream met de beautyblender omdat ik daar meteen zoveel complimenten over kreeg, maar overall hou ik van simpel. Less is more.
Als ik een date night heb pak ik wel meer uit. Dan gebruik ik de bronzing, contouring en breng ik eyeliner aan op mijn ogen. Oh ja, niet te vergeten. Ik doe ook altijd een lipverzorging op.

Zou je ooit wat aan jezelf laten doen?
Ik zou geen nee zeggen. Misschien wel als ik denk dat dat bijdraagt aan hoe mooi ik me voel. Ik zou me niet laten opblazen, maar stel ik krijg bijvoorbeeld hangende oogleden die me in de weg zitten, dan kan ik me voorstellen dat ik daar wat aan laat doen.

Ik heb ook een beugel gehad dus in die zin heb ik ook wat aan mezelf gedaan. Ik geloof wel dat je je eigen verantwoordelijkheid moet nemen. Dus als ik denk: dat buikje mag wel minder, moet ik daar ook gewoon keuzes in maken door minder chocola te eten.

Wanneer voel jij je het lekkerste in je vel?
Als ik ergens energie van krijg en in controle ben. Ik ben een onwijs gevoelsmens en vertrouw erg op mijn onderbuikgevoel. Controle voel ik wanneer ik alle touwtjes in handen heb, maar ook bijvoorbeeld als ik zie hoe hard het team werkt en wat er neer wordt gezet, dat geeft me een soort power waar ik nog meer energie van krijg!

Wat is je favoriete product uit de Goodiebox?
De Carmex lippenbalsem die in de eerste box zat. Hier zit stiekem ook nog een grappig verhaal achter, maar dat is voor later! Een onmisbaar product in mijn tas, for sure.

Heb je deel 1 gemist? Lees hem hier terug. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *