Twaalf keer per jaar jarig met GOODIEBOX

Verwen jezelf elke maand met beautyproducten van GOODIEBOX

Dit artikel is verschenen op lindenieuws.nl 

We hebben allemaal behoefte aan ‘me-time’. Even lekker in bad, je mooi optutten: dat werk. Zou het daarom niet heerlijk zijn als je elke maand een box ontvangt vol beautyproducten? Nou, maak kennis met GOODIEBOX!

Dit geweldige concept komt overwaaien uit Denemarken en bestaat sinds kort ook in Nederland.

Altijd up-to-date

Met GOODIEBOX krijg je elke maand vijf tot zeven producten van mooie merken, die passen bij het seizoen en de laatste trends. Denk aan high-end haarmaskers, voedende serums, prachtige kleuren make-up en essentiële basisproducten van bekende luxe merken. Maar je wordt ook verrast met producten die je misschien nog niet kent, wel zo leuk natuurlijk. Zo ben je altijd up to date.

Onmisbare GOODIEBOX

Klinkt goed? Deense vrouwen zijn niet voor niets al fan, zij beoordelen de GOODIEBOX met een 9,9 op Trustpilot. De box is gewoon niet meer weg te denken uit hun beautywereld. Wij begrijpen wel waarom. Nooit meer eindeloos scrollen door al die productpagina’s van cosmeticawinkels en drogisterijen. Jij wordt elke maand op je wenken bediend. Oh, en hadden we al gezegd dat je deze mooie doos prima kan hergebruiken voor wat je ook wilt.

Verwen jezelf elke maand met beautyproducten van GOODIEBOX

Waar voor je geld

De goodies in elke box zijn zorgvuldig geselecteerd door een gespecialiseerd beautyteam in Kopenhagen en Amsterdam. Waar mogelijk worden de producten zelfs aangepast aan jouw persoonlijke profiel, dat je online kunt aanmaken. En nee, dat kost heus geen fortuin. Elke maand betaal je 19,95, maar de waarde van de GOODIEBOX ligt altijd boven de 65 euro. (Kijk, hier gaat ons Hollandse hartje sneller van kloppen.) Niet dat je wordt afgescheept met kleine samples: je ontvangt gewoon de full-size producten en handige meeneem-formaten. Kun je meteen testen wat je favorieten zijn.

Bezorging

Mocht het nog niet duidelijk zijn: deze box vol verwennerij wordt gewoon thuisbezorgd. Je hoeft dus niets te doen, behalve relaxen en die me-time pakken. So, what’s not to like? Kijk voor meer info op de site van GOODIEBOX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *