LET’S UNBOX 4Elements

Element: Vuur

#4elements

Hey Ram, Leeuw en Boogschutter! Jullie hebben van ons de GOODIEBOX gekregen die bij het element Vuur hoort. Volgens de oude Grieken zit jouw persoonlijkheid vol passie, neem je graag het initiatief en ben je optimistisch. Zijn dit eigenschappen waar jij je in herkent?

Ook Water, Lucht en Aarde komen terug in je box. Iedereen bestaat tenslotte uit alle elementen in een unieke samenstelling. Dat maakt jou wie je bent!

Je bevindt je overigens in goed gezelschap, power women Emma Watson, Meghan Markle en Rita Ora zijn ook echte vuurtypes.

Happy exploring!
6 prachtige producten
Waarde €68
MESAUDA MILANO

Shine Flex Gel Effect
Spritz

Deze vurige kleur staat iedereen én zorgt er ook nog eens voor dat je zomerse tintje nog beter uitkomt. De nagellak van Mesauda is van zichzelf al lekker longlasting. Maar voor een nog langer, vurig effect: gebruik een base- en een topcoat. Nails on fire!

Image
Image
unani

Micellar Water

Micellen zijn moleculen die vuil en vet inkapselen, waardoor jouw huid echt goed gereinigd wordt. Het Micellar Water van Unani heeft een rijke textuur die je huid niet uitdroogt. Of je nou vuur, water, lucht of aarde als element hebt, een gehydrateerde, schone huid misstaat niemand!

Image
Image
LASplash

Hydro Liquid
Eyeshadow Lavish

Een oogopslag die perfect aansluit bij het zelfverzekerde element in jou? Dat is deze LASplash Hydro liquid eyeshadow in de kleur Lavish. Na het aanbrengen moet je dit product heel even de tijd geven om te drogen, maar daarna laat ‘ie de hele dag (en nacht) je ogen schitteren.

Image
Image
Manna Kadar

Blossom Floral
Compact

Of je nou behoefte hebt aan een blush, highlighter of oogschaduw, Manna Kadar geeft je all-in-one met deze Blossom floral compact. Highlight je jukbeenderen met de bronzen kleur voor een extra vurige look.

Image
Image
Inca Oil

Filler Mask

Zet je lokken in vuur en vlam! Dit masker geeft je haar intense verzorging en volume. Breng het na een wasbeurt aan in de uiteinden en kam het door met een grove kam. Zo wordt het masker goed verdeeld en kan de olie uit de Amazone je haar voeden en herstellen.

Image
Image
Evolve

Satin Leg Gloss

Het is nog lang geen herfst en dus vaak genoeg blote-benen-weer! Met de Satin Leg Gloss verzorg jij je benen en staan ze in het middelpunt van de belangstelling dankzij de subtiele gouden shimmer. Enne, vuurtypes zijn nog wel eens rebels. Dus als je de gloss op je armen, decolleté of zelfs in de punten van je haar wilt gebruiken: go for it!

Image
Image
  Loading...

Even geduld...