LET’S UNBOX 4Elements

Element: Water

#4elements

Hey Kreeft, Schorpioen en Vissen! Jullie hebben van ons de GOODIEBOX gekregen die bij het element Water hoort. Volgens de oude Grieken zit jouw persoonlijkheid vol gezelligheid, gevoel en heb je een sterke fantasie. Zijn dit eigenschappen waar jij je in herkent?

Ook Vuur, Lucht en Aarde komen terug in je box. Iedereen bestaat tenslotte uit alle elementen in een unieke samenstelling. Dat maakt jou wie je bent!

Je bevindt je overigens in goed gezelschap, power women Katy Perry, Ariana Grande en Rihanna zijn ook echte watertypes.

Happy exploring!
6 prachtige producten
Waarde €68
MESAUDA MILANO

Shine Flex Gel Effect
Wonder Woman

Deze frisse blauwe kleur staat iedereen én geeft je een mysterieuze look die past bij het water element. De nagellak van Mesauda is van zichzelf al lekker longlasting. Maar voor een nog langer, fris effect: gebruik een base- en een topcoat. Nails on fire!

Image
Image
unani

Micellar Water

Micellen zijn moleculen die vuil en vet inkapselen, waardoor jouw huid echt goed gereinigd wordt. Het Micellar Water van Unani heeft een rijke textuur die je huid niet uitdroogt. Of je nou vuur, water, lucht of aarde als element hebt, een gehydrateerde, schone huid misstaat niemand!

Image
Image
LASplash

Hydro Liquid
Eyeshadow Poise

Een oogopslag die perfect aansluit bij het water wat door jou stroomt? Dat is deze LASplash Hydro liquid eyeshadow in de kleur Poise. Na het aanbrengen moet je dit product heel even de tijd geven om te drogen, maar daarna laat ‘ie de hele dag (en nacht) je ogen schitteren.

Image
Image
Manna Kadar

Blossom Floral
Compact

Of je nou behoefte hebt aan een blush, highlighter of oogschaduw, Manna Kadar geeft je all-in-one met deze Blossom floral compact. Geef jezelf een extra frisse blik door de lichte kleur aan te brengen op het binnenste hoekje van je oog.

Image
Image
Inca Oil

Filler Mask

Weelderig, gehydrateerde lokken? Dat gaat zeker lukken met dit masker wat je haar intense verzorging en volume geeft. Breng het na een wasbeurt aan in de uiteinden en kam het door met een grove kam. Zo wordt het masker goed verdeeld en kan de Inca olie uit de Amazone je haar voeden en herstellen.

Image
Image
Evolve

Satin Leg Gloss

Het is nog lang geen herfst en dus vaak genoeg blote-benen-weer! Met de Satin Leg Gloss geef jij je benen een subtiele gouden shimmer. Maar watertypes geven natuurlijk ook om verzorging. Dan zal deze hydraterende gloss je helemaal bevallen!

Image
Image
  Loading...

Even geduld...